În scopul prevenirii și combaterii dopajului în sport Agenția Națională Anti-Doping (ANAD) derulează constant programe informativ-educative menite să faciliteze sportivilor, medicilor, personalului asistent al sportivilor și practicanților de sport recreativ accesul la cele mai noi informații.

În acest context, ANAD vă invită miercuri, 19 octombrie 2022, ora 11:00, la o sesiune de lucru bazată pe dialog cu privire Ia aspectele prevăzute de Legea nr. 310/2021 privind prevenirea și combaterea dopajului în sport, ale Codului Mondial Anti-Doping și ale Standardelor internaționale în domeniu, cu impact asupra activității structurilor sportive în raport cu fenomenul prevenirii și combaterii dopajului în sport și traficului ilicit de substanțe dopante.

Evenimentul se va desfășura în format hibrid (atât la sediul Agenției Naționale Anti-Doping din B-dul Basarabia nr. 37-39, sector 2, București, dar și online).

Lucrările sesiunii vor fi deschise de către domnul președinte Ștefan Rohnean, iar lector va fi doamna Dr. Gabriela Andreiașu, director general al Direcției generale de testare, antitrafic substanțe interzise, relații publice și internaționale ANAD.

În situația în care doriți să participați la această sesiune în format online, datele de conectate sunt următoarele:
• link: https://meet.goto.com/694305933
• cod acces: 694-305-933

Vă așteptăm să ne fiți alături și să susținem împreună un SPORT CURAT!