Marți seara a sosit la București Președintele Federației Internaționale de Culturism și Fitness, domnul Rafael Santonja.

La sosirea pe Aeroportul Otopeni, acesta a fost întâmpinat de oficialii Federației Române de Culturism și Fitness, din care au făcut parte Președintele FRCF – Prof. Gabriel Toncean, Secretarul General – Adrian Nedelcu, Președintele Comisiei Centrale a Arbitrilor – Călin Brehaiță și Președintele Comisiei de Securitate – Adrian Neamțu, care au organizat o conferință de presă ăn Salonul Oficial al aeroportului. La conferință au participat o serie de jurnaliști de la mai multe televiziuni și publicații.

Pe parcursul a două zile, Dr. Santonja va avea întalniri cu factorii de decizie din România, precum Prim Ministrul Ludovic Orban, Ministrul Tineretului și Sportului și Președintele COSR, cu scopul de a promova disciplina noastră în rândul oficialităților române, cât și pentru a putea identifica modalități de susținere și dezvoltare a fitnessului în țara noastră.

De asemenea, în cursul zilei de miercuri, domnul Rafael Santonja va avea o întâlnire cu arbitrii români și va participa la ședința Biroului Federal al FRCF.