22 mai 2022
FRCF – Federația Română de Culturism și Fitness
Noutăți

“Omul sfințește locul”: președintele FRCF, Gabriel Toncean, ales vicepreședinte în cadrul Federației Europene de Fitness și Culturism!

Rezultatele remarcabile obținute de sportivii români dar și modul în care s-a implicat în organizarea și conducerea Federației Române de Fitness și Culturism, l-au propulsat pe președintele Gabriel Toncean, în elita europeană de Culturism și Fitness. Astfel, la Congresul EBFF care a avut loc la Santa Susanna, în Spania, pentru prima dată în istoria culturismului din țara noastră, un român a fost ales în forul de conducere al Federației Europene de Culturism și Fitness. Președintele Gabriel Toncean a primit votul de încredere în cadrul Congresului EBFF, fiind ales vicepreședinte al Federației Europene.

”Cu o deosebită mândrie și responsabilitate mi-am început primul mandat de vicepreședinte în cadrul Federației Europene de Culturism și Fitness. Este un mare pas înainte pentru sportul românesc și pentru România, cu atât mai mult cu cât sunt primul român care a acces vreodată la o funcție în rândul forului de conducere al EBFF. În acest sens au contat mult rezultatele excelente obținute de membrii lotului național al României în ultimii ani și eficiența echipei FRCF! ”, a declarat președintele Gabriel Toncean.

Se spune că ”Omul sfințește locul”, iar zicala se potrivește mai bine ca oricând, omului Gabriel Toncean, care a ”sfințit” locurile prin care a trecut din anul 2013, de când se află la conducerea Federației Române de Fitness și Culturism. Mărturie stau rezultatele de excepție pe care sportivii lotului național le-au obținut, an de an la competițiile de anvergură, dar și implicarea și aportul pe care și l-a adus în promovarea acestei ramuri sportivi. De aproape zece ani, de când se află la cârma FRCF și-a dedicat timpul culturismului românesc. Astfel, România cu Gabrile Toncean la conducere a devenit o forță în lumea Culturismului și Fitnessului Mondial. Ca o recunoaștere a valorii, președintele FRCF, Gabriel Toncean a obținut al doilea mandat de președinte al Federației Balcanice de Culturism și Fitness, și, iată acum, înregistrează cele mai frumoase rezultate din cariera sa. A fost ales vicepreședinte al Federației Europene, moment care a coincis și cu rezultatul istoric obținut de sportivii lotului național, care au cucerit titlul de Campioni Europeni la Campionatul European de Culturism și Fitness ce s-a desfășurat la Santa Susanna, în Spania.


Related posts

Miss & Mister fitness România 14 August 2021

Leon

Echipa României a ajuns în țară.. Campionii Europei au fost întâmpinați atât de reprezentanții presei, cât și de un grup de susținători

Leon

Competiții de anvergură, printr-un parteneriat de succes între FRCF și Consiliul Județean Sibiu!

Leon