Dragi membri ai Federației Române de Culturism și Fitness, Doamnelor și Domnilor,

Luând act de evoluția situației epidemiologice pe teritoriul României și decretarea stării de urgențăpe întreg teritoriul României, pe o durată de 30 de zile, vă rugăm să țineți cont de următoarele recomandări, pentru a vă proteja atât pe dvs, familiile dvs, cât și pe toți ceilalți:

1. Să întocmiți un orar al antrenamentelor în care să planificați sportivii pe intervale de timp limitate, succesive, evitând astfel aglomerarea într-o anumită perioadă. 2. Să diminuați/renunțați la programările pentru agrement. 3. Să mențineți spațiul recomandat între persoane de minim 1,5 metri, să tușiți/ strănutați în cot sau în batistă, să vă spălați și dezinfectați des mâinile, să evitați atingerea nasului, ochilor sau a gurii cu mâinile murdare. 4. Să limitați ieșirile doar la cele absolut necesare și să respectați mereu normele de igienă și dezinfecție, și să evitați contactul cu persoanele care suferă de afecțiuni respiratorii acute. 5. Curățați toate suprafețele și obiectele cu dezinfectanți pe bază de clor sau alcool. 6. Să instruiți angajații cluburilor cu normele de protecție.

Consider că toți membrii FRCF, sportivi, antrenori, proprietari de săli de antrenamente și cluburi sportive, oficiali ș.a trebuie să fim responsabili, să aplicăm distanțarea socială și să aplicăm un management corespunzător astfel încât să limităm pe cât putem răspândirea acestui virus.

Vă mulțumesc și vă rog să rămâneți sănatoși!

Președinte FRCF

Prof. Gabriel Toncean