Federaţia Romană de Culturism si Fitness consideră că primordial este ca oamenii să fie în siguranţă şi sănătatea lor să nu fie pusă în pericol.

În acest context, Biroul Federal al Federaţiei Romane de Culturism si Fitness, conştientizând importanţa Hotărârii nr. 6 din 6.03.2020 a Grupului de suport tehnico-ştiinţific privind gestionarea bolilor înalt contagioase pe teritoriul României, emise de Ministerul Afacerilor Interne – Departamentul pentru Situaţii de Urgenţă, precum şi riscurile de îmbolnăvire la care  pot fi expuşi, atât sportivii, cât şi oficialii Federaţiei care participă la evenimente sportive, prin contaminarea/răspândirea cu virusul COVID-19, hotărăşte eliminarea din calendarul competiţional pentru anul 2020 a etapelor zonale ale Campionatului Naţional.

Pe cale de consecinţă, în anul 2020, toţi sportivii legitimaţi la Federaţia Romană de Culturism si Fitness pot participa la de Campionatele Naţionale de Culturism si Fitness – Cadeţi, Juniori, Seniori, Masters, programate să se desfăşoare la Sibiu, fără plata taxei de neparticipare la etapa de zonă.

PREŞEDINTE,

Sebastian-Gabriel TONCEAN