Echipa FRF în care se vor regăsi Adrian Mihalcea (antrenor secund România), Mirel Rădoi (selecționer România U21) și ambasadorii Miodrag Belodedici, Jean Vlădoiu și Lucian Sănmărtean va întâlni echipa Federației Române de Culturism și Fitness.

Într-un eveniment organizat de conducerea celor două federații sportive, la Sala Sporturilor din Zalău, pe 21 aprilie, foștii mari jucători, alături de colegi din echipa administrativă FRF, vor juca pentru o cauză nobilă.

La inițiativa președinteului FRCS, Gabriel Toncean, echipa FRF sprijină un culturist de performanță și multiplu laureat cu aur în competiții, Arnold Schlahter, care a fost diagnosticat cu tumoare cancerigenă agresivă invazivă și are nevoie de sprijin financiar.

Tricourile de joc ale echipei FRF, cu autografele foștilor mari fotbaliști, vor fi scoase la licitație, la finalul partidei, în vreme ce toate sumele obținute prin vânzarea biletelor la eveniment (20 lei accesul pentru adulți și 5 lei pentru copii) vor fi donate lui Arnold Schlahter.

Iată programul complet al evenimentului din 21 aprilie 2019, Sala Sporturilor Zalău:

14:00 – Turneu Minifotbal Copii
15:30 – Demonstrație de culturism și fitness susținută de campioni
16:00 – Echipa legendelor FRF vs Echipa Federației de Culturism și Fitness
17:30 – Licitație tricouri cu autografe

Vă așteptăm în număr cât mai mare, să ne bucurăm de fotbal, culturism și fitness, pentru a ajuta împreună un campion!