Campionatele Naționale de Culturism și Fitness PRONutriton au debutat în forță sâmbătă, 9 martie 2019, în Sala Europa din Ploiești. Ediția din acest an se anunță una extrem de spectaculoasă pentru toți competitorii care se întrec pentru obținerea titlurilor supreme în sporturile formelor bine definite. Medaliile au început din nou să strălucească în prezența unui public numeros care a apreciat nivelul evenimentului și motivația de care au dat dovadă sportivii. 

„Sunt convins că acest sezon va fi unul de excepție. România a organizat în ultima perioadă competiții majore dintre care amintesc Cupa Mondială găzduită la Cluj sau Campionatele Mondiale de la Bistrița, iar aceste evenimente cu siguranță au deschis apetitul publicului pentru culturism și fitness.” – prof. Gabriel Toncean, președintele Federației Române de Culturism și Fitness

ACS Champions Gym București marele câștigător al etapei zonale

Clubul bucureștean ACS Champions Gym a reușit să-și treacă în palmares 11 medalii de aur câștigate în cadrui acestei etape zonale, în timp ce sportivii clubului Farul Constanța s-au clasat de 5 ori pe prima treaptă a podimului.

„Mă bucur enorm că am reușit, împreună cu federația de specialitate, să organizăm această competiție la Ploiești pentru că dincolo de componenta sportivă acest tip de eveniment este un ambasador extraordinar pentru un stil de viață sănătos și una din puținele modalități prin care putem promova sportul de masă.” – dr. Dan Oprea, Titan Academy – partener al Federației Române de Culturism și Fitness

Bistrița și Focșani următoarele gazde ale etapelor naționale

Sezonul 2019 al Campionatelor Naționale de Culturism și Fitness PRONutrition este alcătuit din faza etapelor zonale, găzduite la Ploiești (9 martie), Bistrița (16 martie) și Focșani (13 aprilie) și finale. Cele din urmă se vor desfășura la Brașov (28-29 septembrie) reunind categoriile de seniori, în timp ce sportivii de la cadeți, juniorii și masters se vor întrece la Sibiu (4-6 octombrie).

„Structura sezonului competițional a rămas neschimbată pentru că și-a dovedit eficiența și totodată, organizarea pe etape zonale este modalitatea optimă pentru a promova aceste sporturi reunite în familia culturismului și fitness-ului românesc. Păstrarea acestui sistem competițional s-a reușit și datorită susținerii pe care conducerea forului de specialitate o are din partea Ministerului Tinerelui și Sportului, a organismelor partenere și nu în ultimul rând a sponsorului oficial Pronutrition.” – Marius Portik, ofițer de presă al Federației Române de Culturism și Fitness.

Producătorul de suplimente nutritive PRONutrition este partenerul oficial Federației Române de Culturism și Fitness. El oferă o gamă variată produse care pot fi achizitionate accesând www.pronutrition.ro (click pentru accesarea site-ului)