1 februarie 2023
FRCF – Federația Română de Culturism și Fitness
Noutăți

Coordonatorii și antrenorii Lotului Național al României s-au întâlnit pentru a stabili obiectivele pe anul 2023.

Coordonatorii și antrenorii Lotului Național al României s-au întâlnit joi seara, împreună cu Gabriel Toncean – 𝐏𝐫𝐞𝐬̦𝐞𝐝𝐢𝐧𝐭𝐞𝐥𝐞 𝐅𝐞𝐝𝐞𝐫𝐚𝐭̦𝐢𝐞𝐢 𝐑𝐨𝐦𝐚̂𝐧𝐞 𝐝𝐞 𝐂𝐮𝐥𝐭𝐮𝐫𝐢𝐬𝐦 𝐬̦𝐢 𝐅𝐢𝐭𝐧𝐞𝐬𝐬, pentru a stabili obiectivele #FRCF pe anul 2023.

România a pășit anul acesta pe podiumul primelor țări din lume ca performanță în Culturism și Fitness, iar noi ne asigurăm că anul viitor vom fi cel puțin la fel de pregătiți. Succesul vine de multe ori la pachet cu o responsabilitate mai mare și toți membrii Federației Române sunt pregătiți să și-o asume. România nu merită mai puțin!

,, Joi seară am avut o ședință de lucru cu coordonatorii și antrenorii lotului național al României. Am discutat obiectivele și am stabilit prioritățile în pregătire pentru anul competițional 2023. După un an de succes pentru Federația Română de Culturism și Fitness, vom munci în continuare pentru a ne consolida poziția în topul mondial al acestor sporturi.” – 𝐆𝐚𝐛𝐫𝐢𝐞𝐥 𝐓𝐨𝐧𝐜𝐞𝐚𝐧, Președintele Federației Române de Culturism și Fitness.

Related posts

Mulțumim celor de la Ministerul Tineretului și Sportului pentru susținerea Lotului Național la Campionatul Mondial de Culturism și Fitness din Spania, Santa Susanna.

Leon

Conferință de presă premergătoare Campionatului Balcanic

Virgil Boros

FRCF va avea saptamanal propria emisiune pe TVR2!!!

Virgil Boros